Помощна страница
Регистрация
За какво служи вашата регистрация ?
Регистрацията ви позволява да правите поръчки, както и да разглеждате какво сте поръчали.
Как да си направите регистрация ?
Регистрация се прави лесно, но преди да решите да се регистрирате, трябва да имате направена електронна поща, до която имате достъп. Когато направите регистрация, Вие всъщност подавате запитване за потвърждение, което след като се регистрирате трябва да изчакате преди да използвате функциите за поръчване в www.fruit-correct.com
Стъпки за регистрация:
  1. Посетете страницата за регистрация, която се намира в горния десен ъгъл на сайта, ако сте на компютър Достъп до регистрацията на настолната версия, но ако сте на телефон бутонът за менюто се намира най-горе на сайта Достъп до регистрация на мобилната версия, след като го натиснете менюто ще се появи, като бутона за регистрация се намира на последно място в менюто.
    Ако не намирате страницата в менюто може да я посетите като натиснете на Този текст.
  2. Въведете задължителната информация в полетата, ако сте пропуснали нещо сайта ще ви уведоми в червен цвят и съобщение под пропуснатото поле. Регистрация
  3. Ако всичко е успешно, трябва да получите електронно писмо на вашата електронна поща, като в него ще видите текст в оранжев цвят, на който пише "потвърждение", натиснете текста и ще бъдете препратен към страница където ще получите допълнително съобщение дали запитването за регистрация е изпратено. Потвърдена електронна поща
  4. След като изпълните всички стъпки успешно , трябва да изчакате администратор на www.fruit-correct.com да потвърди Вашето запитване за регистрация. Когато е потвърдена вашата регистрация ще получите електронно писмо на електронната Ви поща с което сте се регистрирали, като в него ще се съдържа и вашата парола (която може да промените по-късно). Потвърдена електронна поща с получена парола
  5. Ако всички стъпки са изпълнени, вече може да се впишете като потребител и да ползвате функциите, които www.fruit-correct.com Ви предоставя.
Вход
Вписване в профил след регистрация
За да се впишете ви трябва електронната поща с която сте се регистрирали, и паролата която е изпратена по нея. След това трябва да посетите страницата за вход, която може да намерите в горния десен ъгъл на компютър Вписване в профия от настолната версия , а на телефон като натисните на бутона с 3 линии Вписване в профиля от мобилната версия и натисните предпоследния бутон.
Внимание ! Администраторите никога няма да ви питат как е вашата парола, ако сте дали паролата си на някой, който се представя за администратор, моля сменете паролата колкото се може по-бързо.
Забравена парола
Ако сте променили паролата, то тогава трябва да използвате новата парола която сте въвели при промяната, а не тази която Ви е изпратена по електронната поща. Ако сте забравили паролата, моля направете следните стъпки :
Стъпки за промяна на паролата :
1.Посетете страницата за вход и от там да натиснете на текста отдолу "забравена парола" Забравена парола, след което трябва да въведете електронната поща с която сте се регистрирали в сайта. ще ви се изпрати електронно писмо на електронната Ви поща с новата Ви парола. Ако не намирате страницата може да я посетите от Този текст.
Отписване от профила
Препоръчително е когато не ползвате профила си, или компютъра си да се отписвате от системата, така други хора, които ползват Вашия компютър няма да мога да правят поръчки или да променят пароли или друга информация по профила.
Стъпки за отписване :
  1. Ако сте на компютър, отворете менюто горе в дясно, където е написана вашата електронна поща. Отписане от профия от настолната версия Ако сте на телефон, натиснете бутона с 3 линии. Отписване от профила от мобилната версия
  2. Натиснете "Изход".
Когато посетя друга страница, автоматично сайта ме отписва, какво да правя ?
Възможната причина за този проблем, е че Вашият интернет четец (браузър) е в режим на "забрани записването или четенето на бисквитки" повече информация по темата може да разгледате на тази страница свързана с бисквитките.
Полезно
Има страници които вие може да разгледате и да се запознаете с работата на сайта и как се обработва Вашата информация.
Допълнителни въпроси
Ако имате допълнителни въпроси който не са описани тук, може да посетите страницата Контакти и да го зададете там.